Kifah Fakhouri

Foto

Des de 1997 Kifah Fakhouri és el secretari general de l’Acadèmia Àrab (Lliga dels Estats Àrabs). També és professor titular a l’Escola de Música, de la Universitat de l’Esperit Sant (Kaslik, Líban). Entre les seves responsabilitats a l’Escola es troba la de ser mentor dels estudiants de postgrau que treballen en el seu màster i doctorat en música.

Retirat a finals de setembre de 2012, Fakhouri ha estat el cap del Conservatori Nacional de Música de Jordània durant 24 anys. A més, va ser president del Consell Internacional de Música de 2001-2005.

És investigador en el camp de l’educació musical amb una sèrie de publicacions sobretot en àrab dirigides a desenvolupar l’ensenyament de la música a les escoles del món àrab. El seu treball de recerca també inclou documents, articles i conferències en el camp de la música en diferents conferències especialitzades en música i fòrums a arreu del món.

A més, la seva carrera musical va ser testimoni de la seva aportació com a compositor i director d’orquestra, tant al Líban com a Jordània. També ha estat membre de diferents juntes que tractaven sobre cultura, arts i música.

Kifah Fakhouri té un doctorat i un màster en Educació Musical, un Diploma sobre Ensenyament, i dues llicenciatures, una a composició i direcció i una altra en Administració Pública.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s