T’interessa si…

…si ets director de cor: perquè serà una oportunitat única per descobrir i aprendre noves formes de cantar de la mà dels millors cors i solistes, nous repertoris de la mà dels millors compositors, noves formes de treballar de la mà dels millors directors dels països mediterranis

.…si ets compositor: perquè serà una ocasió irrepetible per donar a conèixer la teva obra, els teus recursos alhora de treballar sobre material tradicional, per aprendre noves tècniques i noves formes de tractar el cor i la veu com a instrument, per descobrir nous colors i melodies, per conèixer nous instruments i vells recursos tècnics amagats rere aparentment simples formes musicals tradicionals. Veus de la Mediterrània preveu un espai i un programa de trobada i intercanvi entre els compositors participants.

…si sou un cor o un grup vocal: perquè serà un marc perfecte per a donar a conèixer les vostres produccions i programes que es basin en les músiques tradicionals des de qualsevol perspectiva, promocionar el vostre grup i el patrimoni del vostre lloc d’origen, de treballar amb directors i compositors d’arreu de la mediterrània i de viure quatre dies inoblidables a Girona amb artistes com vosaltres procedents de tot el Mare Nostrum.

…si ets musicòleg: perquè durant quatre dies podràs compartir amb altres musicòlegs però també amb músics, directors i compositors el resultat dels teus estudis i treballs; alhora que podràs conèixer de primera mà gràcies a ponències però també a la música en viu altres experiències, estudis, repertoris, territoris, etc. Les Veus de la Mediterrània compta amb un espai i un programa de trobada i intercanvi entre els musicòlegs participants.

…si ets estudiant universitari: perquè hi trobaràs tot un món d’aprenentatges gràcies als millors conferenciants i a les millors interpretacions; tindràs l’oportunitat de conèixer gent com tu provinent de tota la mediterrània i comptaràs amb el reconeixement de crèdits universitaris.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s