Conferència Veus de la Mediterrània

VEUS DE LA MEDITERRÀNIA, què és?

Després de les Veus del Bàltic de Tallin el 2007 i les Veus de Sud-àfrica d’Stellenbosch el 2009, aquest proper 2013 serà el torn de les VEUS DE LA MEDITERRÀNIA a Girona.

Durant 4 dies Girona acollirà músics, musicòlegs, compositors, directors, corals, cantaires vinguts de diferents països de les ribes nord i sud de la mediterrània per oferir una panoràmica de les diferents tradicions vocals i corals del Mare Nostrum.

Gràcies a un programa compost per 7 concerts, projecció de documentals, exposicions i més de 12 conferències, taules rodones i tallers, el públic podrà gaudir del coneixement de primera mà de les formes de fer, de cantar i de pensar d’artistes (compositors, solistes, grups vocals i corals) provinents de més de 10 països diferents.

Des del cante jondo d’Andalusia fins a la crida a la pregària d’Istanbul, des del cant sefardita fins als grups vocals sards, passant per les més íntimes formes de cant familiar (cançons de bressol) o les manifestacions vocals més extravertides; sessió rere sessió, concert rere concert es presentaran i descobriran les diverses i riques formes de cant col·lectiu d’un mar que compartim.

Un festival i congrés únic i irrepetible. Una oportunitat per a les persones culturalment inquietes per a descobrir nous mons i noves veus. Una ocasió perfecte per a gaudir formant-se per a directors de corals, musicòlegs, compositors, cantaires, músics, estudiants universitaris i amants de la música i la cultura.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s